Ingredienser

4 porsjonsbiter dypfryst laksefilet à 140 g
1 ss olje
5 dl vann
3 dl basmatiris
1 bunt koriander eller persille
1 ts salt
1 kryddermål kajennepepper
1 pose (600 g) dypfryste wokgrønnsaker
1 dl Teryaki-marinade

Tilberedning

Tin laksen ifølge pakkens anvisning. Kok risen i vann med salt ifølge pakkens anvisning. Skjær laksen i firkanter, ca. 2 x 2 cm. Wokk laksebitene i olje i noen minutter under forsiktig omrøring. Krydre med salt og kajennepepper. Ta ut laksebitene og legg dem på et fat så lenge. Wokk grønnsakene i fettet fra laksen i ca. 5 min. Hell over teriyakimarinaden og la det småkoke i noen minutter. Bland inn laksebitene og strø over rikelig med korianderblad.
Server laksewok med basmatiris og agurk.

(Besøkt 94 ganger, 1 besøk i dag)