Ingredienser

1/2 Vårløk
2 ss Østerssaus
150 gram benfritt Lammekjøtt
2 fedd Hvitløk
75 gram Kinakål
1 ts Thailandsk fiskesaus
Krydder:
litt Sukker
Litt nykvernet Hvit pepper

Tilberedning

Vask og skjær kinakålen i strimler, forvell den i kokende vann i ett minutt, rist vannet ut av den og legg den på et serveringsfat. Varm oljen i woken, ‘stearfry’ lammekjøttet (skåret i tynne skiver) til alt har fått stekehinne. Ha i hvitløk, hvit pepper, sukker, fiskesaus, østerssaus og vårløk, rør og stek et minutt eller to til det kjøttet er gjennomstekt. Smak på sausen, er den for salt, ha i noen vanndråper. Kjøtt og saus helles på serveringsfatet.

Serveres med Jasminris.

(Besøkt 144 ganger, 1 besøk i dag)