Ingredienser

8 lammekoteletter
salt og pepper
1 krm spisskum
1 krm kajenne
2 krm koriander
smør /olje

Salat
3 dl linser
4 tomater
1/2 slangeagurk
1/2 salathode (grønt)
5 vårløk i strimler
1/2 dl hakket frisk mynte
1/2 bunt persille
cæsar-dressing på flaske

Tilberedning

Kok linsene (til salat) i lettsaltet vann under lokk et kvarters tid.
Bland sammen salt og pepper, spiskum, kajenne og koriander. Krydre kotelettene på begge sider med blandingen. La kotelettene få ligge med krydderet på mens du lager salat. La kokte linser renne av og få avkjøle i dørslaget. Vask og rens grønnsakene. Skjær tomatene i biter, agurk i terninger, riv salat og strimle vårløk. Blandes sammen med friske urter, linsene til slutt. Smak til. Stek kotelettene i smør/olje ca 3 minutter på hver side. Fordel salat og koteletter på varme tallerkener. Ha dressingen, sitronbåter og godt brød (varmt eller lunt) ved siden av.

(Besøkt 117 ganger, 1 besøk i dag)