Ingredienser

* 1 lammelår ca 2-3 kg
* 2 laurbærblader
* 2 l traktet kaffe
* 2 ss kapers
* 1 dl saft fra hermetisk fersken
* salt og pepper

Tilberedning

1. Kaffen settes til avkjøling. Gni lammelåret med salt og pepper som vanelig.
2. Tøm den kalde kaffen over til det dekker lammelåret. Legg to laurbærblader nedi. La det stå natten over.
3. Kok opp lammelåret i kaffemarinaden. Tilsett 2 ts salt. La det stå og trekke i 1/2 tim pr kg kjøtt.
4. Tas deretter ut av kjelen og tørkes av.
5. Stek låret i ca 15 min ved 250 grader.

Saus
1. Lag en vanlig brun saus og spe med både koke- og stekekraft. Tilsett 2 ss kapers og 1 dl ferskensaft.

Legges på fat og pyntes med fersken. Stekte, fyltte tomater og brokkoli smaker godt til.

(Besøkt 170 ganger, 1 besøk i dag)