Ingredienser

4 lammefilet
1 cammenås ost
250 g cherrytomater
1 bunt grønn frisk asparges
1 gul squash
1 persillerot
noen røde løkbåter
salt og pepper
smør og olje

Tilberedning

Skjær squash i skiver og skrelt persillerot i strimler, skrell bort det trene på aspargesstilkene. Stek lammefiletene raskt i nøttebrunt smør i varm panne. Salte og pepre. Det går ganske fort, de skal være rosa inni. La dem hvile på en tallerken på ovnen mens du lager resten. Stek asparges, squash, persillerot og løkbåter i smør/olje og ganske sterk varme til de mykner noe og tar farge. Salte og pepre. La cherrytomatene få en rask omgang i pannen. Skjær lammefiletene i to – tre. Fordel squashskivene på tallerkener og legg lammefilet over. Fordel rotstrimler, løkbåter og asparges rundt (se bildet). Pepperkvern på bordet og grønn salat til.

(Besøkt 60 ganger, 1 besøk i dag)