Ingredienser

Kake:
6 egg
9 dl sukker
ca. 13 dl hvetemel
6 ts bakepulver
6 ts vaniljesukker
6 ss kakao
5 dl melk
450 g smeltet smør/margarin

Tilberedning

Pisk egg og sukker til en lett og luftig eggedosis. Tilsett alt det tørre og smeltet smør/melk vekselvis. Kle den store langpannen med bakepapir og hell kakerøren i. Fordeles i et jevnt lag.
Ovnsvarme 200 grader. Steketid ca. 30 minutter. Midt i ovnen.

Glasur:
100 g smør
300 g melis
3 ts vaniljesukker
3 ss kakao
6 ss kaffe

Smelt smør til glasuren og rør inn de øvrige ingrediensene. Rør til glasuren er jevn og blank.
Smør glasur på litt lunken kake. Pynt med kokos eller annen pynt.

(Besøkt 1 796 ganger, 1 besøk i dag)