Ingredienser

4 stk egg
6 ss sukker
1 ts vaniljesukker
4 ss mel
2 ts bakepulver
2 ss smør
1 dl fløte

Tilberedning

Smelt smøret i en kjele og tilsett sukker og fløte. Pisk inn eggene og spe med vaniljesukker, mel og bakapulver. Pisk dette godt sammen og start stekingen. Eller du kan la røren stå og svelle noen timer før du steker.

Kan også lages med:
Frosne blåbær. Dryss blåbærene oppå massen i pannen og snu. Hell litt mer røre på toppen og nytt lag med blåbær – slik bygges den. Pyntes med vispet krem, melis og mynte. Appelsin og sjokolade (bildet)Ha sjokolade, revet appelsinskall og litt Grand Marnier rett i massen. Serveres med en saus av rømme og appelsinsaft med litt melis. Pyntes med smeltet sjokolade, appelsin og mynte.

(Besøkt 364 ganger, 1 besøk i dag)