Ingredienser

Kjøttsaus
* 200 g lammekjøtt (rent kjøtt)
* hvitløk, 2 fedd
* olivenolje til steking
* 1 boks hakkede tomater
* 3 ss tomatpure
* salt og pepper
* 1 1/2 ss sukker
* permasanost (ikke i sausen, men til topping i porsjonsskålene)

Ostesaus
* 4 dl melk
* smør og mel til passe saus
* salt og hvit pepper, muskat
* hvitost

Tilberedning

1. Kjøtt kvernes opp
2. Hvitløk finhakkes og stekes litt, før kjøttet has oppi
3. Knuste tomater og tomatpure hsa oppi og kokes ned, 10 – 15 min.
4. Smak til med krydder (og sukker)
5. Lag en hvit basis saus (bechamelsaus)
6. Ha i ost og krydderier til det er passe tykt.
7. Pasta til porsjonene stikkes ut med serveringsskålene. Pastaen har samme oppskrift som for hovedretten, men uten spinat.
8. Legg kjøttsaus, ostesaus og pasta lagvis til det er fult. Strø godt med permasanost over, og evt en smørklatt

Porsjons-lasagnen pyntes med fersk oregano og serveres med brytebrød og godt smør.

(Besøkt 209 ganger, 1 besøk i dag)