Ingredienser

500 g torskefilet
12 lasagne plater
200 g revet ost

Tomatsaus
3 finnhakkede sjalottløk
2 ss olivenolje
1 boks hakkede hermetiske tomater
2 ts tomatpuré
0,5 dl fiskekraft
salt og pepper
1/2 ts sukker
3 ss frisk basilikum eller 3 ts tørket
2 ss frisk gressløk eller 2 ts tørket

Ostesaus
3 ss margarin
4 ss hvetemel
6 dl lettmelk
salt og pepper

Tilberedning

* Ostesaus
Smelt margarin, rør inn hvetemelet, spe med melk og fiskekraft. Smak til med salt og pepper. Bland inn mesteparten
av den revne osten.

* Tomatsaus
Surr den finhakkede løken i olje. Tilsett krydder, fiskekraft og tomater. Kok ca 3 minutter, smak til med salt, pepper
og sukker.

* Smør en ildfast form. Legg ingrediensene lagvis. Start med ostesaus, så lasagneplater, tomatsaus og fiskefilet.
* Gjenta ingrediensene i samme rekkefølge. Avslutt med lasagneplater og ostesaus. Strø revet ost på toppen.
Stekes i stekeovn på 200 grader i 30-40 minutter.
* Server med en frisk salat.

(Besøkt 115 ganger, 1 besøk i dag)