Ingredienser

Bunn:
5 dl hvetemel
1,3 dl melis eller finkornet sukker
230 g smør

Sitronfyll:
4 egg
5 dl sukker
Saften av to sitroner
0,6 dl hvetemel
0,5 ts bakepulver

Tilberedning

1. Smuldre ingrediensene til bunnen til det ligner en paideig.
2. Press deigen i bunnen av en middels stor langpanne, ca 25 x 38 cm.
3. Stek ved 180 grader midt i ovnen i 25-30 minutter.
4. Lag fyllet mens bunnen steker.
5. Pisk eggene godt sammen med sukkeret og tilsett sitronsaft.
6. Vend inn siktet hvetemel og bakepulver.
7. Hell fyllet over den stekte bunnen.
8. Sett inn igjen i ovnen og stek ved 180 grader i ytterligere 25-30 minutter, eller til kaken ser gyllenbrun ut.
9. La kaken avkjøles litt på rist og dryss over godt med melis.
10. Skjær i ruter og server.

(Besøkt 233 ganger, 1 besøk i dag)