Ingredienser

4 kyllingfileter

2 avokado

2 fedd hvitløk

6 tomater

2 rødløk

1 sitron

1 hode isbergsalat

1 bnt fersk koriander

1 ss olje

Salt og pepper

Tilberedning

Stek kyllingfiletene i olje, ca. 6 min. per side. Krydre med salt, pepper og gjerne støtt rosépepper. Kontroller at kyllingen er gjennomstekt, dvs. at kjøttsaften er klar uten innslag av rosa. Skrell, ta ut kjernen og grovmal avokadoene. Skyll og skjær tomatene i store terninger. Skrell og finhakk løken. Skyll og strimle salaten og legg den på et serveringsfat. Miks avokadoene med 1 av tomatene og litt av løken i en liten bolle. Smak til med hvitløk, salt, saft av sitron eller lime og fersk koriander. Ta opp kyllingen og skjær den i skiver. Fres tomater og løk i stekepannen etter kyllingen. Hell på balsamicoeddik og krydre med salt og sukker. Fordel kyllingen og tomat- og løkblandingen på salatsengen. Fordel guacamolen. Server salaten med rikelig med brød.

(Besøkt 136 ganger, 1 besøk i dag)