Ingredienser

Vinaigrette

2 dl olivenolje

2 løk i tynne skiver

2 gulrøtter i tynne skiver

3 fedd hvitløk finhakket

1 laurbærblad

1 paprika i staver

1.5 dl hvitvinseddik

ca 2 ts salt

nymalt pepper

1 sitron i tynne skiver.

2 ss hakket koreander.

Tilberedning

Legg fiskefileten på en tallerk og strø litt grovt salt over. La ligge 15 min og deretter skyll godt i kaldt vann.

Ha litt olje i panne og stek fisken forsiktig på begge sider. Løft opp og legg fisken på et fat.

Ha i resten av oljen og ha på løk, gulrot og det sautere i 8-10 min.

Ha i resten og la det koke 3-4 min.

Ta av varmen og bland inn sitronskiver og koreander.

Legg fisk og vinaigrette lagvis på et fat.

Skal serveres kaldt, og kan med fordel oppbevarers et par dager på kjøl for servering.

(Besøkt 95 ganger, 1 besøk i dag)