Ingredienser
3-4 egg
4 dl sukker – vispes til eggedosis
225 g margarin – smeltes
6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
3 ts kakao – blandes, og siktes i
2 dl melk – has i røren sammen med margarin.
Tilberedning
Bland alt og ha i formen. Stekes på 160-180 grader i ca. 40 minutter.
Smørkrem
100 g mykt smør/margarin
300 g siktet melis
1 ½ ss siktet kakao
1 ½ ts siktet vaniljesukker
3 ss sterk kaffe
Blandes med mikser.
Smørkremen smøres på mens kaken er lunken.
Hvit smørkrem
50 g mykt margarin
50 g mykt Flott matfett
300 g siktet melis
1 ½ ts siktet vaniljesukker
2-3 ss melk
Denne kaken er perfekt til bursdagskaker, like populær blandt barn som voksne.
(Besøkt 1 925 ganger, 1 besøk i dag)
Kaka er i ovnen nå. Men jeg går ut ifra at du mener 4 ss sukker, og ikke 4dl sukker. Det hadde gitt en veldig søt eggedosisblanding. 😀