Ingredienser

3-4 egg
4 dl sukker – vispes til eggedosis

225 g margarin – smeltes

6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
3 ts kakao – blandes, og siktes i

2 dl melk – has i røren sammen med margarin.

Tilberedning

Bland alt og ha i formen. Stekes på 160-180 grader i ca. 40 minutter.

Smørkrem
100 g mykt smør/margarin
300 g siktet melis
1 ½ ss siktet kakao
1 ½ ts siktet vaniljesukker
3 ss sterk kaffe

Blandes med mikser.
Smørkremen smøres på mens kaken er lunken.

Hvit smørkrem
50 g mykt margarin
50 g mykt Flott matfett
300 g siktet melis
1 ½ ts siktet vaniljesukker
2-3 ss melk

Denne kaken er perfekt til bursdagskaker, like populær blandt barn som voksne.

(Besøkt 1 855 ganger, 1 besøk i dag)