Ingredienser

Bruk en rund kakeform, 24 eller 26 cm, spørs hvor høy du vil ha kaken .
Dette er en kake som ikke skal stekes.

Bruk plastfolie og dekk bunnen av kakeformen, la den stikke utenfor før du strammer til. sett formen i kjøleskap før du begynner med resten.

Lokk:

5 plater gelatin
1 sjokoladeplate (lys eller mørk etter hva du foretrekker selv)
3 dl melk

Legg gelatin platene i vann (du kan også bruke pulver)
Kok opp melken
Bryt sjokolade i biter og ha denne i melken.
Rør godt til det er blandet sammen.
Press vannet ut av gelatinen,
bland denne i.

Tilberedning

La blandingen avkjøle seg til du ser at den begynner og stivne litt i kasserollen.

da tømmer du den over i formen,
drei litt på formen slik at det kommer opp over kantene.

Sett denne til avkjøling

Fyll

6 dl kremfløte
4 ss melis

dette piskes til krem- den må ikke bli for hard, heller være litt løs.

så tar du en boks- liten type – ananas, denne heller du over i et dørslag og lar den renne av seg godt.
hakk:
1\2 plate av den sjokoladen du liker best
litt nøtter eller mandler om man tåler det

og ca 75. gr rosiner
litt sitronsaft

ananas, sjokolade, nøtter, rosiner og sitronsaft blandes i kremen

så smelter du 10 plater gelatini vannbad- eventuelt rører ut gelatinpulver tilsvarenede mengde i vann.

Helle gelatinen i en tynn stråle i kremblandingen, rør hele tiden, hvis ikke kan gelatinen klumpe seg og det blir ikke godt.

Fyll fremblandingen over lokket som har stivnet.

Sett kaken kaldt og la det avkjøle.

Ikke frys den før den er stivnet.

(Besøkt 90 ganger, 1 besøk i dag)