Ingredienser

* 6 middels store makrell
* salt, pepper
* 1 sitron
* 3-4 ss olje
* Godt brød pensles i olje og legges på grill (ca 2 pr person)

Tilbehør:
* Hvite asparges

Avocadopuré
* 4 avocado
* Saft av 1 stk Lime
* 1 fedd hvitløk
* salt og pepper

Tilberedning

Rens og tørk makrellen godt og gni dem inn- og utvendig med grovt salt. La fiskene trekke 10 min. Skyll fisken lett, tørk den. Pensle fisken med en blanding av sitronsaft, pepper og olje og grill til fiskekjøttet er fast ved ryggbenet. Grilltid: 15-25 min. Ca. 15 cm fra glørne Pensle flere ganger med oljen og snu fisken når den er fast og lysebrun på undersiden.

Serveres med avocadopuré, godt brød og hvite asparges.

(Besøkt 177 ganger, 1 besøk i dag)