Ingredienser

500 g kaninkjøtt (evt. kalv, kylling, vilt)
olje / smør
ca. 4 dl kraft /fond
salt
pepper
500 g poteter
200 g tynn spagetti / nudler
1 løk
soltørkede tomater
1/2 purre
1 boks erter
1 skive rotselleri
2 hvitløkbåter
tørket oregano og/eller
timian
evt. stekt baconhakk

Tilberedning

Skjær kjøttet i biter. Brun det i olje/smør i gryte/ traktørpanne. Slå over kraften. La det koke opp og trekke ca. 15 minutter. Skrell poteter og skjær dem i biter. Grovhakk løk og strimle purre og selleri. Press hvitløken. Ha alt i gryten med tomater. Krydre med oregano/ timian. La det putre ca. 15 minutter til mørt.

Kok spaghetti/nudler som angitt på pakken, og tilsett. Åpne erteboksen, la renne av og tilsett ertene. Varm alt godt gjennom og smak til med salt/pepper. Dryss evt. bacon over.
Spises med baguette eller små rundstykker.

(Besøkt 166 ganger, 1 besøk i dag)