Ingredienser

Bunn:
5 eggehviter
2 dl sukker
3 dl mandler
1 dl mandelflak
50 g kokesjokolade

Aprikoskrem:
4 dl kremfløte
300 g aprikosgrøt (evt. ferdig kompott)

Pynt:
3 ss mandelflak
25 g kokesjokolade

Tilberedning

Visp eggehvitene stive, tilsett sukkeret litt etter litt. Vend inn malte mandler, mandelflak og hakket sjokolade. Hell røren i en godt smurt springform, 22 cm i diameter, og stek kaken midt i ovnen ved 180 grader i 40 min, til den er sprø og gyllen. La kaken avkjøles i formen i 5 min. før den tas ut og avkjøles på rist. Visp kremfløten stiv og vend inn ferdig aprikosgrøt. Bre kremen over kaken og dryss på mandelflak og revet sjokolade.

(Besøkt 479 ganger, 1 besøk i dag)