Ingredienser:
*
Bunn:
150 g digestivekjeks
* 100 g TINE Ekte Meierismør
* 3 ss sukker
*
Fyll:
4 plate gelatin
* 1.5 mango
* 3 dl TINE Kremfløte
* 3 ss sukker
* 200 g TINE Kremost Naturell
* 1 dl TINE Lettrømme
*
Pynt:
0.5 mango , i strimler
* 5 jordbær

Fremgangsmåte:

1.

Rund form, ca. 20 cm i diameter
2.
Bunn:

Knus kjeksen og kjør den i food processoren sammen med smør og sukker. Sett ringen til formen på et kakefat, hell kjekssmulene i og trykk ut mot kanten av formen. Sett kjølig litt slik at den ”setter” seg.
3.
Mangofyll:

La gelatinplatene ligge i kaldt vann, 5-10 minutter. Skrell mangoen og kjør kjøttet til puré. Klem vannet av gelatinplatene og smelt dem i en kjele sammen med ca. 6 ss av mangopuréen.
4.

Visp fløten lett med sukkeret. Visp sammen fløten, kremosten og rømmen og bland det med fruktpuréen og gelatinblandingen. Bland godt og hell det over kjeksbunnen. Glatt til med slikkepott og sett kaken kjølig ca. 1 time.
5.
Ved servering:

Server med pynt av mango i biter og evt. jordbær.

(Besøkt 767 ganger, 1 besøk i dag)