Ingredienser

16 kylling overvinger (stekte eller rå)
Pensling/marinade:
2 ss rødvinseddik
2 ss sukker
2 ts tabasco
1 båt revet hvitløk
3 ss olivenolje
1 ss paprikapulver
salt og kvernet pepper

olje til steking
1 ss tomatpuré
1/2 dl lunkent vann
1 ts tabasco

Tilberedning

På grill eller i stekeovn ved 200 °C
Pensle stekte vinger og la dem ligge en stund før du trær dem på spidd. Stek dem noen minutter til de er varme. Rå vinger marineres et par timer. Stek dem på grillen eller i stekeovn ca. 20 minutter. Vend de stekte kyllingvingene i tomatpuré rørt ut i vann og smakt til med tacasco. Server med gulrotstenger, stilkselleri og blå ostedipp.

Blå ostedipp:
100 g blåmuggost
2 dl matfløte
litt sitronsaft
salt og kvernet pepper
Bland alle ingrediensene til en tykk jevn saus. Smak til med salt og pepper.

(Besøkt 1 801 ganger, 1 besøk i dag)