Ingredienser

2 – 3 kyllingfileter (hver delt i 3 deler)
1 squash i halve skiver
2 store rødløk i store båter
2 gulrøtter hver delt i 4 kubber
1 boks hakkede tomater
1 boks hermetiske kikerter
2 ss rosiner
1 dl vann
2 ss olivenolje

Krydder: 3 ss bladpersille fersk, 3 ss frisk koriander, 1 ts salt, 1 ts kajennepepper, 1 ts cumin, 2 fedd finhakket hvitløk

Tilbehør: couscous.
Jeg brukte en lettkokt type. Følg bruksanvisningen på pakken. Ta i en buljongterning når du koker couscous. Alternativt kan du bruk ris som tilbehør.

Tilberedning

Ta frem en litt stor gryte, start med å steke kyllingbitene i 1 ss olje, ta i resten av oljen og stek grønnsakene og hvitløken et par minutter. Tilsett vann, tomatboks og krydderne, men ikke de friske urtene. La retten stå å surre på svak varme ca. 20 minutter. Før kikertene skal brukes, skyll dem godt under rennende vann. Tilsett boksen med kikerter, rosiner og de friske urtene. La det surre ytterligere i 10 minutter. Server couscous ved siden av.

(Besøkt 572 ganger, 1 besøk i dag)