Ingredienser

1/3 stk Purreløk
100 gram Kylling
1/2 stk Tomat
1/2 stk Paprika
1 spiseskje Tomatpuré
1/2 liten boks Champignon
3 stk Babymais
1 spiseskje Chilisaus
1/2 stk Hønsebuljongterning
1 teskje Maisenna
Krydder:
2 fedd Hvitløk
1 teskje Oregano
dæsj Tabasco

Tilberedning

1. Kok ris som anvist på pakken.
2. Del kyllingen og grønnsakene i biter.
3. Stek grønnsakene (ikke tomatene) i stekepanne et par minutter.
4. Tilsett kylling, ca 2dl vann, hønsebuljongterning, tomatpuré, chilisaus, tabasco samt krydder.
5. Kok opp og la det trekke i 6-8 minutter.
6. Tilsett tomat og hell i maisenna (som skal være rørt ut i litt vann på forhånd). La det tykne.

Serveres med ris.

(Besøkt 248 ganger, 1 besøk i dag)