Ingredienser

1 eggehvite
¼ ts sitronsaft
ca. 4 dl melis

Tilberedning

Eggehvite vispes til den er blitt hvit og luftig, og tilsettes sitronsaft. Sikt i melisen gradvis til icingen er fast, d.v.s at ringene etter vispen ikke siger sammen når du stopper mikseren. En annen måte å teste det på, er at man tar litt icing mellom tommel- og pekefinger, og drar fingrene fra hverandre. Icingen skal da føles seig, og det skal stå igjen to «topper» mellom fingrene.

Stor porsjon
1 dl eggehvite
1 ts sitronsaft
ca. 14 dl melis

Dette er en større porsjon, som passer hvis du skal lage en del blomster, f.eks. roser, petunia og liljer. Lages som beskrevet over. (Man kan evt. erstatte 1 dl frisk eggehvite med 3 ss eggehvitepulver og ca. 1,5 dl vann. Her må man prøve seg fram litt med vannmengde)

(Besøkt 108 ganger, 1 besøk i dag)