Ingredienser

100-200g bacon i terninger
1 fedd hvitløk presset
1 stor løk finhakket
1-2 skalker hodekål
4-5 poteter i terninger
2 gulerøtter i strimler
100g spagetti
aspargesbønner delt i to
1-2 tomater
2,5 l kraft
salt og pepper
persille hvis ønskelig

Tilberedning

Surr bacon gyllent i en kjele. Tilsett hvitløken og løken og la det surre på middels varme noen minutter. Pass på at hvitløken ikke blir brent.
Tilsett grønnsakene og kraften. La det koke i ca. 10 minutter. Brekk spagettien i biter og ha den oppi. Flå tomatene og hakk dem opp før de tilsettes i suppen. La det koke til alt er mørt. Smak til med salt og pepper eller et annet krydder hvis du ønsker.

Serveres med varme baguetter med eller uten hvitløksbrød.
Man kan også legge en skive brød med revet ost i hver tallerken før suppen øses over.

(Besøkt 121 ganger, 1 besøk i dag)