Ingredienser

# 500 g minuttstek av svin (ca. 6 stk)
# strøkavring
# 2 egg
# poteter (hvor mange avhenger av folket)
# 1 broccoli
# brun saus (ikke omdiskutert her)

Tilberedning

Alle kan koke poteter, så gjør det akkurat slik du vet det skal gjøres. Mens potetene koker, legg en og en minuttstek i eggene du har knust og rørt på en tallerken. Legg stekene deretter i strøkavringen slik at de blir godt dekt. Egg og kavring gir en ekstra god smak på kjøttet. Med disse to ingrediensene trengs egentlig ikke ekstra krydder. Stek kjøttet i stekepannen til det er ordentlig gjennomstekt. Broccolien og sausen blir laget mens kjøttet steker. Broccolien skal koke i ca. 5 minutter, men tenk på at vannet trenger litt tid på å koke opp – begynn derfor i tide slik at alt er ferdig samtidig.

(Besøkt 129 ganger, 1 besøk i dag)