Ingredienser:

150 g smør
125 g Sukrin
4 egg + 2 ss vann
175 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts revet sitronskall
saft av ¼ sitron (kan sløyfes)

Topping:
30 gr. mandler- skoldet og skåret i strimler
3 ss Sukrin
30 g korinter/rosiner

Tilberedning:

Rør smør, stevia og sukrin hvitt. Rør eggene inn i smørblandingen. Sikt inn mel og bakepulver og rør godt. Ha evt. i sitronsaft og skall.
Kle en liten langpanne med bakepapir. Hell deigen i langpannen, jevn den utover og strø med Sukrin, mandler og korinter på toppen.
Kaken stekes i 18- 20 min. ved ca. 180° til den er lysegul. Skjær den opp i firkanter og la den stå til avkjøling i langpannen.

(Besøkt 146 ganger, 1 besøk i dag)