Ingredienser:
2,1 dl melk
1 1/2 ss sukker
25 g gjær
600 g hvetemel
1 ts salt
2 ts løkfrø
2 ts bakepulver
4 ss olje
2 1/2 dl yoghurt

Tilberedning:
Lunk melken til 37 grader. Tilsett halvparten av sukkeret og gjæren. La det stå 20-25 minutter. Ha melet i en bolle. Ha i resten av sukkeret, salt, løkfrø og bakepulver. Bland godt. Ha i olje, yoghurt og melk og bland sammen. Kna i 10-15 minutter, til den er glatt. Hell 1 ts olje i bollen og det samme over deigen. Dekk med et fuktig klede og la heve 1 -1 1/2 time. Varm ovnen til 275 grader (grillfunksjon). Del deigen i 10 emner som rulles til en kule og kjevles til en tåreformet leiv ca 1/2 cm tykk. Legg på stekebrett. Stek 2 min til den blåser opp. Snu og stek 1/2 minutt til. Oppbevar under fuktig klede eller i aluminiumsfolie til den skal spises.

(Besøkt 140 ganger, 1 besøk i dag)