Ingredienser
600 g kjøttdeig/karbonadedeig
1 stk. løk
1 stk. frisk, rød chili i ringer
2 pk. kryddermiks, vann etter anvisning på pakken
2 pose tortillachips
1 boks bønnestuing
2 boks salsa
1 stk. finstrimlet purre
2 dl revet hvitost
Tilberedning
Fres kjøttdeig, finhakket løk og chili i en varm panne. Tilsett kryddermiksen og vann og la sausen koke etter anvisning på pakken. Legg tortillachipsen på et ildfast fat og fordel resten av ingrediensene på toppen, osten tilslutt. Gratiner i stekeovn på 250º C i ca. 5 minutter.
(Besøkt 160 ganger, 1 besøk i dag)
dette er da ingen oppskrift – kjøp liksågodt en pakke fra old el paso. Skal det smake godt må man ha ferske krydder, lage salsaen selv (det er ikke vanskelig), velge ost med omhu (en smakløs landlord hvitost gjør ikke susen)… osv. osv. sukk!