Ingredienser:

8 nakkekoteletter
1 stor løk
2 gulrøtter
1/2 boks ananasringer
2 store bananer
3 pk sjysaus

Tilberedning:

Brun kotelettene lett på steikepanne og legg dem deretter utover i langpannen. Skrell og skjær gulrøtter og bananer i passe stykker (ca 4 stk pr gulrot og banan)
og legg dem rundt kotelettene. Skjær løken i båter og Ananasringene i halve deler og gjør det samme med dem. Lag til slutt saus av 2 av sauspakkene etter fremgangsmåte på pk. og slå over.

Sett i varm ovn på 200 grader og steik dem i 1 time. Etter 1/2 time snur du kotelettene.

Lag enda litt saus av den siste pakken og tøm oppi sausen som ligger igjen når du har tatt opp kotelettene og grønnsakene fra langpannen. Hvis dette blir for lite saus bruker du en pk til.

Server med kokte poteter og litt kokte grønnsaker i tillegg til de steikte.

(Besøkt 314 ganger, 1 besøk i dag)