Ingredienser
12 porsjoner
12 utvannede spekesildfileter
6 store sylteagurk
6 løk
Saus:
1/2 dl tomatpuré
1/2 dl ketchup
175 g sukker
1 dl olivenolje
1 dl 5% eddik
Tilberedning
Sild, agurk og løk kuttes i 3 mm terninger og blandes.
Bland ingrediensene til sausen og tilsett så mye saus i sildesalaten at alt er dekket. Dette skal stå kaldt i to døgn.
Saft fra sild, agurk og løk har nå gjort sausen tynn og lite delikat. Sil den fra og ha ny saus i salaten.
Etter ett døgn på kaldt sted er salaten klar for servering.
(Besøkt 3 641 ganger, 1 besøk i dag)
Enig med de som anbefaler kryddersild. Gjør det selv .
Bruk heller krydder sild.Du får det på glass fra Sillakongen .Da bler det velldig god +Hellpepper +Nellik +Llaubæ blad.
Bruk Krydder sild fra silda kongen .Du får di på glass .Ikke vann di ut.
Den blir enda bedre om du har helpepper, nelikspiker og laubær blader oppi! 🙂