Ingredienser

BUNN:Bruk halve pakka med digestiv kjeks.
100gr smør/melange
FYLL:1pk cottage Chees
1pk bringebær/jordbær gele
1pk(3dl)KremFløte
TOPP:1pk bringebær/jordbær gele

Tilberedning

Bruk en rund 24 cm form.
BUNN:Knus kjeksen(ikke helt) smelt smør/melangen og bland dette sammen.
Legge det i formen,trykk og sett det i kjøleskapet mens du lager fyllet.

FYLL:kok opp 2,5dl vann til gelen,sett gelen kaldt.Når gelen er blitt kald og fått litt tykk konsistens pisk fløten til krem å hell i gelen og cottage Cheesen.Pisk dette sammen,bare sånn at det er godt blandet.
Hell dette over bunnen.

TOPP:Kok opp gelen som annvist på pakka,avkjøl til den er blitt kald og hell over kaka.
La dette stå til gelen på toppen er blitt stiv. NYYYT 🙂 Mmmm

Hvis du vil kan du gjerne legge på bær føre du heller på gelen på toppen.Bruk sesongens bær,men gjerne jordbær,bringebær.

(Besøkt 349 ganger, 1 besøk i dag)