Ingredienser

Paideig:
170 g hvetemel
125 g margarin
3 ss vann

Fyll:
150 g revet ost
150 g røkt skinke

Eggerøre:
3 egg
5 dl fløte/melk
salt
paprikapulver

Tilberedning

* Elt paideigen og la den liggen i kjøleskapet en halv time.
* Kjevle ut paideigen og dekk bunnen og kantene på crisppannen med deigen. Prikk deretter med gaffe.
* Forvarm paideigen med crisp i 4-5 minutter.
* Fyll i revet ost og fint skåret skinke.
* Bland sammen eggerøren og hell over skinke og ost.
* Tilberedes med crips i 9 til 12 minutter til eggerøra har stivnet og paien har fått en lekker gyllenbrun farge.

Tzatsikien
lager du enkelt med revet agurk, salt, pepper, en dæsj olivenolje og lettrømme.

(Besøkt 276 ganger, 1 besøk i dag)