Ingredienser

1 pakke havrekjeks (Hob Nobs el.)
100 g margarin

2 beger lettrømme
2 pk Tine smøreost naturell
1 pk kremfløte
1 pk sitrongele
2 ss melis

Evt. kiwi, jordbær eller stjernefrukt til pynt/tilbehør.

Tilberedning

Smuldre kjeksen og margarin i sammen, bruk gjerne foodprocessor. Legg massen i en rund kakeform, trykk den gjerne godt sammen eller ha den et par minutt (ikke lengre, da blir den hard) i varm ovn.

Lag geleen med 1/2 mengde vann. Avkjøles, men må ikke stivne. Rør osten godt ut i rømmen sammen med melisen, bruk gjerne miksmaster. Pisk kremen og rør den sammen med oste- og rømmemassen. Bland i den avkjølte geleen og hell dette over havrekjeksbunnen. Settes i kjøleskap.

Pynt med ønsket frukt. Tips: En fruktsalat med hakket kiwi og jordbær i små biter er nydelig til.

(Besøkt 141 ganger, 1 besøk i dag)