Ingredienser:
#
Mørdeigbunn:
100 g TINE Ekte Meierismør
# 150 g hvetemel
# 3 ss sukker
# 1 eggeplomme
#
Fyll:
2 beger TINE Kremost Naturell
# 3 dl TINE Crème Fraîche Lett
# ½ dl sukker
# 3 egg
# 1 eggehvite
# 1 sitron , bruk saften og finrevet skall
#
Forslag til pynt:
1 appelsin

Fremgangsmåte:
#

Rund form med løs kant eller paiform, 24 cm i diameter

I stekeovnen: 200 ° C, ca. 15 minutter, forsteking av bare bunnen. Stek den fylte ostekaken ved 150 ° C, ¾ – 1 time

#

Bland alle ingrediensene til bunnen i en foodprocessor og la maskinen gå til alt er blandet. Eller smuldre smør og mel, tilsett de andre ingrediensene og rør sammen til en jevn deig.
Trykk deigen ut i formen.Prikk med en gaffel og forstek skallet til det er gyllent. Avkjøl.
#

Riv skallet av sitronen, press ut saften. Bland alle ingrediensene til fyllet.
Hell fyllet over den halvstekte bunnen og stek ostekaken til fyllet er stivt.
#
Ved servering:

Server kaken lunken eller kald pyntet med båter av appelsin eller annen frukt. Server gjerne frukt til også.

(Besøkt 972 ganger, 1 besøk i dag)