Ingredienser:
br>
*
Bunn:
100 g malte mandler
* 100 g sukker
* 1 egg
*
Fyll:
6 plate gelatin
* 250 g TINE Kremost Naturell
* 1 sitron , saft og finrevet skall av
* 3½ dl TineYoghurt Alltid Melon/Pasjonsfrukt eller aprikos
* 2 egg
* 150 g sukker
* 3½ dl TINE Kremfløte
*
Pynt:
2 mango
* 4 mynteblader
Fremgangsmåte:
br>
1.
Rund kakeform, 24 cm i diameter. I stekeovnen ved 175 grader i ca. 30 minutter.
2.
Bunn:
Bland sammen mandler, sukker og egg. Hell massen i smurt form og stek kaken. Avkjøl kaken på rist.
3.
Ostefromasj:
La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Rør sammen ost, sitronsaft, skall og yoghurt. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland eggedosisen i osteblandingen. Visp fløten til luftig krem. Klem vannet ut av gelatinen og smelt de i ca. 1/2 dl kokende varmt vann. Avkjøl litt.
4.
Rør gelatinoppløsningen inn i ostekremen. Bland forsiktig i den vispede kremfløten. Legg kakebunnen tilbake i formen og hell fromasjkremen over. Frys kaken i 3-4 timer.
5.
Pynt:
Skrell mangoene og fjern steinene. Skjær en frukt i skiver og mos resten av fruktkjøttet. Pynt iskaken med mangoskiver og server mosen ved siden av kaken.
Her mangler det bilder. Det burde vært bilde av alle kakene sammen med oppskriftene. Jeg blir overhodet ikke fristet til å lage noe av dette uten bilde.