Ingredienser:

*
Bunn:
100 g malte mandler
* 100 g sukker
* 1 egg
*
Fyll:
6 plate gelatin
* 250 g TINE Kremost Naturell
* 1 sitron , saft og finrevet skall av
* 3½ dl TineYoghurt Alltid Melon/Pasjonsfrukt eller aprikos
* 2 egg
* 150 g sukker
* 3½ dl TINE Kremfløte
*
Pynt:
2 mango
* 4 mynteblader

Fremgangsmåte:

1.

Rund kakeform, 24 cm i diameter. I stekeovnen ved 175 grader i ca. 30 minutter.
2.
Bunn:

Bland sammen mandler, sukker og egg. Hell massen i smurt form og stek kaken. Avkjøl kaken på rist.
3.
Ostefromasj:

La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Rør sammen ost, sitronsaft, skall og yoghurt. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland eggedosisen i osteblandingen. Visp fløten til luftig krem. Klem vannet ut av gelatinen og smelt de i ca. 1/2 dl kokende varmt vann. Avkjøl litt.
4.

Rør gelatinoppløsningen inn i ostekremen. Bland forsiktig i den vispede kremfløten. Legg kakebunnen tilbake i formen og hell fromasjkremen over. Frys kaken i 3-4 timer.
5.
Pynt:

Skrell mangoene og fjern steinene. Skjær en frukt i skiver og mos resten av fruktkjøttet. Pynt iskaken med mangoskiver og server mosen ved siden av kaken.

(Besøkt 318 ganger, 1 besøk i dag)