Ingredienser:

*
Bunn:
30 pepperkaker
* 25 g TINE Ekte Meierismør
*

*
Fyll:
200 g melkesjokolade
* ½ dl TINE Kremfløte
* 350 g TINE Kremost Naturell
* 1½ dl TINE Kesam Vanilje
* ½ dl sukker
* 50 g hakket mørk sjokolade
*
Pynt:
1 dl vispet TINE Kremfløte
* 20 jordbær
* 2 ss revet sjokolade

Fremgangsmåte:
Smelt smøret og bland det med pepperkakene i en food processor.
La maskinen gå til kakene er finknust. Trykk ut i porsjonsglass eller former.
Bryt melkesjokoladen i biter og smelt den i vannbad eller i mikrobølgeovn (ikke så høy effekt). Visp fløten lett, bland inn kremosten, kesam og sukker. Tilsett langsomt den smeltede sjokoladen mens du rører. Bland i den hakkede sjokoladen. Fordel blandingen i glassene/formene og sett dem kjølig. Garner med bringebær, jordbær eller andre bær og gjerne revet sjokolade og en kremklatt.

(Besøkt 316 ganger, 1 besøk i dag)