Ingredienser

1/4 Løk
1/4 Gulrot
1/2 Paprika
1 ss Hvetemel
ca. 2 dl Melk
75 gram Skinke
75 gram Makaroni
1 ss Smør
50 gram Cheddar
Krydder:
Litt Pepper

Tilberedning

Kok opp vann i en gryte og tilsett pastaen. Kok pastaen som anvist på pakken.

Skjær gulroten i fyrstikkstore strimler og la dem koke med de siste 2 min. av koketiden til pastaen. Slå av vannet.

Finhakk løk og fres den i litt smør til den er myk og blank. Rør inn mel og pepper og tilsett melken. Rør sausen kraftig og la sausen koke opp og bli tykk og boblende.

Riv opp osten og tilsett mesteparten i sausen og la det smelte. Skjær opp paprika og skinke i terninger.

Rør sammen saus, pasta, paprika og skinke og hell i en ildfast form.

Dryss over ost og stekes i stekeovn ved 175 grader i 25-30 min.

(Besøkt 163 ganger, 1 besøk i dag)