Ingredienser:
1 kg poteter
2 1/2 dl vann
3 gulrøtter
1 purreløk
550 g pølse, maks 7 % fett
2 dl ekstra lett rømme
1/2 ts salt
1 kryddermål pepper
1-2 ss sennep
persille, gressløk eller basilikum
flatbrød til servering

Fremgangsmåte:
Skrell og skjær potetene i båter. Kok potetene i lettsaltet vann under lokk i ca. 10 min. Skrell og skjær gulrøttene i staver. Skyll, rengjør og skjær purreløken i ca. 2 cm brede biter på skrå. Skjær pølsen i skiver. Legg gulrøtter, purre og pølse på potetene og la det koke i ytterligere ca. 10 min. Smaksett rømmen med salt, pepper og gjerne sennep. Spre blandingen over pølse og rotfrukter. Klipp gjerne litt persille, gressløk eller basilikum over.

Server pølsepannen med flatbrød.

(Besøkt 240 ganger, 1 besøk i dag)