Ingredienser

# 4 dl hvetemel
# 7 dl melk
# 1-2 egg
# 1 ts salt
# 2 ss margarin (evt. olje i røra)

Tilberedning

Hell melet i en bolle sammen med saltet. Tilsett smeltet margarin (eller olje) hvis ønsket i røra [margarin i røra minsker margarinmengden i panna etterpå]. Knekk (veldig viktig) eggene og legg dem i bolla samen med det andre. Den skarpe har lagt merke til at bare melken mangler. Tilsett denne og rør rundt til du har fått en fin og jevn røre. Bruk gjerne kjøkkenmaskin. Røra trenger ikke stå før du begynner med stekingen. Bruk øse til å helle røra i stekepanna (som du har smurt med mer margarin – dette gir ekstra god smak). Det er lurt å holde ferdigstekte pannekaker varme i en ildfast form i stekeovnen mens de andre stekes.

(Besøkt 125 ganger, 1 besøk i dag)