Ingredienser:
Paibunn:
125 g smør
200 g hvetemel
2 ss vann

Fyll:
2 løk
250 g revet ost
noen kvister frisk timian eller
2 ts tørket timian
1 ts salt
1/2 ts pepper
5 egg
3 dl melk

Fremgangsmåte:
Smuldre smør og mel. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter. Trykk den ut i en paiform og prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen ved 200 °C i 12-15 minutter til den er litt gyllen.

Surr strimlet løk så vidt i en panne og ha den i det ferdige paiskallet. Bland egg, melk, timian, salt og pepper og hell blandingen over løken. Dryss over revet ost. Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til eggeblandingen er stiv. Server paien varm, gjerne med en frisk salat til.

(Besøkt 242 ganger, 1 besøk i dag)