Ingredienser

1/4 stk Løk
50-100 gram Bacon
150 gram Kjøttdeig
1 boks Hakkete tomater
1 stk Gulrot
2 deciliter Buljong
1 spiseskje Tomatpuré
150 gram Spaghetti
Krydder:
1 dæsj Pepper
1 dæsj Salt
1 dæsj Oregano
1 dæsj Basilikum
1 dæsj Muskat
1 spiseskje Parmesan

Tilberedning

Spagetti:
Kok opp vann og kok spagettien som foreskrevet på pakken. Legg spagettien på talerken, og dryss Parmesanost over. Tilsett så Bolognese, og server.

Bolognese:
1. Vask grønnsakene og del dem i små biter. Skjær bacon i små terninger.

2. Stek kjøttdeigen på middels varme, og tilsett grønnsakene, bacon og tomatpuré. Hell over de hermetiske tomatene. Tilsett kraften/buljongen.

3. La sausen koke i ca. 25 minutter. Smak til med krydder.

(Besøkt 237 ganger, 1 besøk i dag)