Ingredienser

500 g torskefilet
200 g rensede reker

Saus
1 liten finhakket løk
1 hvitløkbåt
2 ss olivenolje
4 dl fiskekraft eller fiskebuljong
6 dl italiensk pastasaus eller 1 boks hakkede hermetiske tomater
salt og pepper
1 vårløk i skiver
1 dl reven ost parmesan, norvegia eller jarlsberg event. en blanding
grovhakket sorte oliven
grovkvernet pepper

Tilberedning

* Skjær torskefileten i store terninger, strø lett med salt og litt pepper.
* Dampes i litt vann tilsatt 1 ss olivenolje.
* Surr den finhakkede løken og hvitløken i olje.
* Tilsett fiskekraft/buljong, vårløk og pastasaus eller tomater og kok ca 3 minutter.
* Smak sausen til med salt, sukker og ev pastakrydder.
* Tilsett rekene og ta sausen av varmen.
* Anrett kokt pasta etter ønske på tallerken.
* Legg den dampede torsken over og hell saus rundt.
* Dryss over reven ost og grovhakket oliven og grovkvernet pepper.

(Besøkt 92 ganger, 1 besøk i dag)