Ingredienser

1/3 Paprika
1 ternings Grønnsaksbuljong
1 stk Kyllingfilet
1-2 fedd Hvitløk
10 stk Sorte oliven
1 boks Hakkede tomater
4 ss Olivenolje, extra virgin
1-2 ss Basilikum, gjerne fersk.
passelig Pasta, spaghetti..
Krydder:
litt Pepper
litt Salt
litt Rosmarin
evt. Chili

Tilberedning

hell oljen i gryta og fres hvitløk i et par minutter, pass på så det ikke blir svidd. tilsett deretter hakkede tomater og la det koke på høy varme. tilsett grønnsaksbuljong og krydder samt paprika.

Stek kyllingfilét i strimler eller hel etter eget ønske, krydre med rosmarin, salt og pepper.
kok pasta ved siden av.

la sausen koke i 15-20 min under omrøring til du ser \»vannet\» blir borte og det bare er en slags tykk masse igjen. tilsett oliven, kyllingfilet, og hell på ca 5 ss olivenolje og rør rundt. la stå i et par minutter – klar til servering!

(Besøkt 730 ganger, 1 besøk i dag)