Ingredienser

1 deciliter Fløte
150 gram Pasta
150 gram Laksefilet
Krydder:
1 dæsj Pepper
1 dæsj Salt
1 fedd Hvitløk
1 teskje Basilikum
1 spiseskje Parmesan

Tilberedning

1. Hvis laksefilétene er frosne (hvis du f.eks. kjøper dem i pakke fra frossendisk), kok de forsiktig opp, slik at de tiner, og blir lettere og renske/dele opp.

2. Kok opp vann, og kok pastaen som henvist på pakken. Hva slags type pasta du bruker er opp til deg. Lag så sausen mens pastaen koker:

3. Rens fisken for ben, og del den opp i små terninger.

4. Kok opp fløten, del opp hvitløken eller press den, og tilsett den i fløten. la det småkoke litt. Tilsett så fisken, og la den trekke 2-3 minutter i fløten. Smak til med basilikum, salt og pepper.

5. Servér det på talerken, og dryss parmesanost over.

(Besøkt 370 ganger, 1 besøk i dag)