Ingredienser

400 gram pasta av valgfri type
2 fedd hvitløk, renset og finhakket
4 ss olivenolje el. annen matolje
2 ss hakket persille (tørket ok)
2 ss fersk eller 2 ts tørket timian
1 chili, tørket og knust (kan erstattes med pulver)
100 gram sjampinjonger, renset og delt i skiver
2 bokser hermetiske tomater, hakkede
saften av 1 sitron
2 dl crème fraîche
salt og nykvernet svart pepper etter smak
revet parmesan ved servering

Tilberedning

. Sett over vannet til pastaen. Fres hvitløk, persille, timian og chili i olje over middels varme. Tilsett sjampinjong. La det surre i ti minutter.

2. Tilsett tomater og sitronsaft. La det koke over svak varme til sausen har tyknet, ca. 20 min. Rør inn crème fraîche og smak til med salt og pepper til slutt.

3. Kok i mellomtiden pastaen. Hell vannet av, og bland pastaen godt med sausen. Strø over parmesanost og server straks.

(Besøkt 267 ganger, 1 besøk i dag)