Ingredienser

Ca. 300 gram skjellformet pasta
3 fedd hvitløk
0,5 kg cherrytomater (Røde og gule)
1 håndfull sorte oliven, ta ut steinene
2 spiseskjeer fersk gressløk
1 håndfull fersk basilikum
½ agurk
4 spiseskjeer rødvinseddik
7 spiseskjeer extra virgin olivenolje
havsalt og nykvernet pepper
Ferske små mozarella-kuler

Tilberedning

Kok pasta og hvitløksfeddene i lettsaltet vann i ca. fem minutter. Pastaen kan gjerne være litt underkokt. Hvitløksfeddene legger du til side til dressingen.

Skjær tomater, oliven, gressløk, baslilikum og agurken i små biter og ha det i en bolle. Tilsett pasta og mozarella-osten.

Fjern skallet fra hvitløksfeddene og støt dem i en morter. Tilsett eddiken, oljen og smak til med salt og pepper. Hell over salaten.

(Besøkt 206 ganger, 1 besøk i dag)