Ingredienser

1 stor ung and
2 ss honning utrørt i litt varmt vann
TILBEHØR:
Kinesiske mandarinpannekaker eller potetlomper/pitabrød
5 ss hoisinsaus
4 vårløk i 5 cm lange staver
1 slangeagurk, skrelt og skåret i 5 cm lange staver

Tilberedning

La anden henge et varmt sted natten over eller heng den i solen i 3-4 timer til skinner er helt tørt. Det er viktig å få fjernet så mye fuktighet som mulig. Om nødvendig kan du tørke den med hårføner.

Pensle anden med honning. Stek anden på rist i 30 minutter ved 200 C. Demp varmen til 175 C og stek anden i 30 minutter til eller til den er gjennomstekt. La anden hvile 15 minutter før du skjærer i den.

Beregn 4 eller 5 pannekaker per person. Damp noen få om gangen i 10 minutter. Lomper eller pitabrød varmes i 1 minutt. Hold dem varme.

Skjær andeskinnet og litt av kjøttet i 5 cm store firkanter. Ha litt Hoisinsaus på en pannekake, ha på litt vårløk og agurk og et eller to stykker andeskinn. Rull sammen.

(Besøkt 1 826 ganger, 1 besøk i dag)