Ingredienser

# 150 g meierismør
# 1 dl lys sirup
# 2 dl sukker
# 1 dl kremfløte
# 6 dl hvetemel
# 1/2 ts nellik
# 1/2 ts ingefær
# 1/2 ts pepper
# 2 ts kanel
# 1 ts bakepulver
# 1 dl hvetemel til utbaking

Tilberedning

Bland sukker, sirup og smør i en kjele. Varm opp til sukkeret er smeltet. Ta kjelen av platen og avkjøl blandingen. Rør i fløten. Rør i hvetemel, krydder og bakepulver. Bland godt. Dekk deigen til og la den stå kjølig til neste dag. Dagen derpå: Kna deigen og kjevle ut leiven til 3 mm tykk. Stikk ut figurer. Stek på plate med bakepapir (175 grader i 8-10 minutter) Avkjøl kakene på rist.

(Besøkt 115 ganger, 1 besøk i dag)