Ingredienser

200 gr. smør
370 gr. sukker
60 gr. mandler – males på mandelkern
200 gr. sukat
1/2 ts. ingefær
1/2 ts. kanel
1 ts. pepper
1/2 ts. nellik
3 eggeplommer
1 1/4 d. kremfløte
1 ts. bakepulver
1/2 kg. hvetemel

Tilberedning

Rør smør og sukker hvitt. Alt arbeides godt sammen – melet tilslutt. Ha ikke i mer mel enn at deigen såvidt kan rulles (henger sammen uten å klistre) mellom fingrene.
pakk deigen inn i plast og legg i kjøleskapet over natten.
Ta ut litt før du skal steke, så er nøttene lettest å rulle.
Rull små nøtter, legg på plate.
Stekes på 200 grader ca. 8-10 min til de er lysbrune. Avkjøles og
oppbevares i kakeboks.

(Besøkt 164 ganger, 1 besøk i dag)