Ingredienser

1 1/2 dl Hvetemel
25 gram Tørrgjær
1 1/2 dl Vann
1 1/2 ss Smeltet smør
Krydder:
1/2 ts Salt
Pizzakrydder

Tilberedning

1. Smelt margarinen og ha i vannet. Blandingen skal være ca 37 grader varm.
2. Bland gjær, mel og salt i en bolle.
3. Tilsett vann- og smørblandingen
4. Arbeid til en deig og la den heve i ca. 30 min.
5. Kjevle deigen ut til en tynn sirkel og legg den på en bakepapir kledt langpanne.
6. Smør med et tynt lag ketchup.
7. Dekk pizzaen med med pepperoni- eller salamiskiver.
8. Strø med ringer av purreløk.
9. Strø med revet ost.
10. Stekes i ovnen på 225 grader ica 20 minutter.

(Besøkt 251 ganger, 1 besøk i dag)