Ingredienser

4 små breiflabbhaler
2 ss sort pepper
2 ss rosepepper
Salt
4 ss olivenolje

100 g bacon

1 agurk
1 lime
2 ss olivenolje
4 ss dill, finhakket frisk
Salt

200 g små tomater
2 ss olivenolje

Tilberedning

Renskjær breiflabbhaler. Knus pepper fint i en morter eller kvern. Strø godt med pepper og salt på fisken. Brun breiflabben på alle sider i en panne med olje. Etterstek i ovn på 180 °C, 3-4 min.

Del bacon i strimler og stek sprø i panne.

Kutt agurk i tynne strimler. Bland med saft av 1 lime, olivenolje og dill. Smak til med salt.

Del tomater i to. Vend dem i olje.

Servér halene hele, med agurkstrimler, bacon og tomatsalat. Bruk noe av stekesjyen som saus.

(Besøkt 306 ganger, 1 besøk i dag)